Tila ja kalustesuunnittelu

 

Tilasuunnittelun avulla voidaan ratkaista tilankäyttöön liittyviä haasteita. Tilankäytön tehostamistarve tai tilan uudistaminen ovat tyypillisiä painopisteitä projekteissa. 

 

Kalustus luo tilalle sen toimintojen ja toimivuuden kannalta ratkaisevat puitteet. Se vaikuttaa merkittävällä tavalla myös tilan ilmeeseen. Kalustesuunnitteluun kannattaa panostaa sillä se maksaa pitkällä aikavälillä itsensä takaisin. Suunnittelemme keittiöt ja kiintokalusteet ajattomuus ja toiminnallisuus edellä!

Sisustussuunnittelu

 Sisustussuunnitteluprojektissa laadimme asiakkaalle suunnitelman, joka antaa selkeät suuntaviivat remontille tai sisustuksen päivittämiselle. Suunnitelma kattaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mm. tilan tyylin, värien, materiaalien ja kalusteiden suunnittelun.

 Huolellisesti tehty sisustussuunnittelu säästää aikaa ja rahaa, sillä turhat heräteostokset jäävät pois.  Huonekaluja  ja kodin tavaroita ei tarvitse hankkia kerralla vaan kotia voi rakentaa rauhassa ajan kanssa, sisustussuunnitelmaa seuraten. Suunnitelma sisältää materiaaliluettelon sekä hankintapaikat.

 

 

 

Valaistussuunnittelu

 

Valaistus nostaa tilan tunnelmaa ja korostaa parhaita sisustusideoita. Säädettävyys valaistuksessa on ensiarvoisen tärkeää, koska tiloja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Suunnitelmaan sisältyy kiinteästi asennettavat valot, irtovalaisimet sekä mahdolliset ulkovalaisimet.

Muut tuotteet

 Pihasuunnittelu: Suunnittelemme parvekkeita, terasseja sekä pihoja. Tarvittaessa koordinoimme koko paketin ”Avaimet käteen” -periaatteella. 

Sisustuskonsultaatio: Valitse helppo, vaivaton ja nopea sisutuskonsultaatio kun tarvitset nopeaa ratkaisua sisustusongelmiisi. Se voi olla vaikka seinien uudet sävyt, eteisen säilytysratkaisut tai valaistuksen lisääminen! 

Remonttikoordinointi: Meillä on pitkä kokemus erilaisista remonteista aina ykisiöistä omakotitaloihin! Pyydä tarjous!

 

 

PURO Casa
Puh. 040-715 1107
info@purocasa.fi
www.purocasa.fi
Pietarinkatu 20, 00140 Helsinki

Pin It on Pinterest